2015. november 21., szombat

Szexjelenet író verseny[Lezárva] - Üzenet a jelentkezőknek!

Üdvözlök minden kedves versenyzőt! 

Mit tudjátok, tegnap éjfélig lehetett beküldeni a pályamunkákat email címünkre. Nagy részetek ezt meg is tette, s volt olyan is aki jelezte felénk, hogy sajnos nem készül el időben a művel.
Viszont volt pár olyan versenyzőnk, aki jelentkezett, viszont nem érkezett be a munkája, a figyelmeztető emailre pedig nem  válaszolt.
 Bevallom, én és Julie is megorroltunk picit, hisz mi készültünk, vártuk a visszajelzést vagy a munkát, de nem kaptunk semmit. Úgy vélem, az a minimum, hogy jelzed felénk, ha mégsem szeretnél, vagy nem tudsz részt venni a versenyen. Nem haragudtunk volna meg, hisz ez benne van a pakliban, csak elvártuk volna a jelzést, de hagyjuk is, megszokhattuk volna már, az emberek furcsa viselkedését.
Térjünk vissza a versenyzőkhöz! Végül öt, csodálatos mű érkezett be hozzánk. Hamarosan összedugjuk a fejünket és meghozzuk a döntést. Mi is pont annyira izgulunk mint ti, alig várjuk, hogy meg legyen az eredmény, de nem szeretnénk összecsapni. Néhány nap türelmet kérünk tőletek. A végeredményről természetesen itt az oldalon, és emailben is értesítünk benneteket.

Addig is, ihletben gazdag, szép napot kívánunk nektek! 
Puszil: Julie és Sky 

4 megjegyzés:

 1. Kedves szerkesztők! :)
  Tudom, hogy leírtátok, beletelik egy kis időbe, mire eldöntitek melyik versenymunka nyerte el leginkább a tetszésetek, de körülbelül mennyit kell még várnunk? Én ugyanis már alig bírok várni, nagyon izgulok miatta és naponta vagy hatszor megnézem, hogy kikerült e már a nyertes neve! :)
  További kellemes munkát, és napot nektek!
  Puszi: Tris

  VálaszTörlés
 2. Szia! Pár napon belül elkészülünk. Nekünk is kell egy kis idő, úgy ahogy nektek is a megíráshoz, nekünk az értékeléshez. Nem szeretnénk összecsapott munkát végezni. Elhiszem, hogy izgatottak vagytok, kis türelem, hamarosan jelentkezünk:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm a választ, természetesen megértem, hogy mennyi munka van vele. :)

   Törlés
  2. Köszönöm a választ, természetesen megértem, hogy mennyi munka van vele. :)

   Törlés